Cine suntem Autorizări Referinţe Produse Servicii Date de contact Home

     Produse > Cazane incalzire > Centrale termice murale > VIESSMANN
       
       
 
 Descriere produs

Vitopend 100 este o o solutie confortabilă pentru încălzire si preparerea instantanee a apei calde menajere.

Viessmann vă oferă un cazan mural de ultimă generatie la un pret mult mai atractiv.

Avantaje:
• Cazan combi cu tiraj natural si putere nominală de la 10,5 până la 24kW.
• Inalt standard de calitate si sigurantă în exploatare, garantate prin încercările si testele aprofundate făcute în timpul fabricatiei.
• Confort deosebit în asigurarea instantanee a apei calde menajere, prin schimbătorul de căldură în plăci, din otel inoxidabil, care permite furnizarea rapidă a apei, la temperatură constantă si debit confortabil.
• Sistem de automatizare, comandat în functie de temperatura de ambiantă, cu sistem de autodiagnoză integrat.
• Multiple avantaje la montaj si întretinere, datorită strategiei de platformă cu tehnică modulară, bazată pe o gamă variată de componente comune întregii game de cazane murale.
• Toate legăturile hidraulice ale instalatiei pornesc direct de la hidroblocul amplasat în partea din spate a cazanului.
• Sistemul multi-conector oferă posibilitatea interventiei la oricare din componentele aparatului cu multă usurintă. Componentele pot fi extrase prin partea frontală, fără a necesita spatii laterale.

Caracteristici tehnice

Descriere

Model: VITOPEND 100

tiraj natural

tiraj forţat
Putere nominală                          kw de la 10,5 la 24
Dimensiuni:        Inaltime/Latime/Adancime           mm

850/450/360

Greutate                                     kg 37 44

VITOPEND 100
  
24kw 

 3 ani garanţie

 
       
       
 


 Descriere produs

Eficienţă ridicată

    La fel ca şi celelalte modele de cazane murale, Vitodens 300 este dotat cu suprafeţe de încălzire radiale din otel inoxidabil, beneficiind astfel de avantajele principiului de transmisie a căldurii, a formei constructive si a efectului de autocurăţire. La fel ca si celelalte modele de cazane murale, Vitodens 300 este echipat cu suprafeţe de transfer termic Inox-Radial din oţel inoxidabil, beneficiind astfel de avantajele principiului de transmisie a căldurii, a formei constructive şi a efectului de auto-curăţire

Avantaje pe scurt:

       Eficienţă energetică normată de până la 109% Siguranţă ridicată în exploatare şi durată de funcţionare ridicată datorită suprafeţelor de transfer termic Inox-Radial din oţel inoxidabil     Posibilitate uşoară de conectare ulterioară la sistemul cu colectori solari   Arzător modulant compact MatriX, cu ardere radianţă extrem de săracă în emisii poluante Automatizare Vitotronic, comandată în funcţie de temperatura de ambiantă sau de cea exterioara Sistem automat de adaptare a emisiei de noxe pentru un randament constant ridicat  Deosebit de silenţioasă în funcţionare  Economie de spaţiu, deoarece nu sunt necesare spaţii laterale suplimentare.

Caracteristici tehnice

Descriere

Model: VITODENS 300

Putere nominală                      kw 35 49 66
Dimensiuni:        Inaltime/Latime/Adancime     mm 900/480/380 900/600/550
Greutate                                kg 52 90

VITODENS 300
35 kw

 3 ani garanţie

 

 

 
       
   

<< SUS

 

2005.Designed by Amazing Design.