Cine suntem Autorizări Referinţe Produse Servicii Date de contact Home

  Servicii
 

 

 

 


 
 

- Proiectare si executie centrale termice, instalatii de incalzire, instalatii de gaze naturale si instalatii sanitare pentru apartamente, scari de bloc, constructii civile si industriale.

- Instalare/montare, punere in functiune, service/reparare si VTP/AF centrale termice pe gaze naturale, conform PT A1-2002.

- Instalare/montare, punere in functiune, service si repararea cazanelor de apa calda si abur de joasa presiune,  cu parametrii: P max=5813 kw, p max=6 bar, respectiv 1 t/h conform    PT C9-2003.

- Instalare/montare, reparare, punere in functiune si service la cazane de abur cu debitul de abur de maxim 10t/h abur si cazane de apa fierbinte cu debitul caloric de pana la 5 GCal/h, conform PT C1-2003.

- Montare, punerea in functiune si service la instalatiile de automatizare si de ardere la cazane de abur cu debitul de abur de maxim 10t/h abur si cazane de apa fierbinte cu debitul caloric de pana la 5 GCal/h, conform PT C1-2003.

- Rrepararea, reglarea si verificarea la deschidere-inchidere a supapelor de siguranta cu arc si a supapelor de siguranta cu parghie si contragreutate, avand urmatorii parametri maximi: DN=100 mm, P=16 bar. conform PT C7-2003.

- Proiectare si instalare aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare la constructii civile si industriale.


 

 

Meridian Guestbook  |  Adauga-ne la lista ta de Favorite  |  Link-uri:    I.S.C.I.R.    Centrale.ro    Yahoo!Mail   Cool wallpapers   Divertisment